Ingarö IP 1
5 augusti 2017
14:00

Referat: Ingarö IF - Västerhaninge IF

Seger i höstpremiären borta mot svårspelade Ingarö på deras fina gräsplan. Det innebär att Västerhaninge förlänger sviten till åtta raka utan förlust.
Västerhaninge började passivt, följer inte matchplanen och det straffar sig omgående redan efter tio minuter är ställningen 2-0 till Ingarö. Inte nog med det, Ingarö har fler chanser att utöka ledningen men Alli i Västerhanigemålet lyckas avvärja. Västerhaninge jobbar sig in i matchen och debuterande Mohammed trycker in en reducering men domarna dömer tveksamt bort målet. Halvtid och underläge med två mål. Tungt då man skall veta att Ingarö endast släppt in två mål vid ett tillfälle hemma på sin gräsplan.

Andra halvlek. Mario snurrar på sin vänsterkant så till den milda grad att Ingarös högerback drar på sig två gula kort med utvisning som följd. I den 54:e kontakt då Max trycker in reduceringen efter en chip fram av Mohammed. Nu tar Västerhaninge över. Fyra minuter senare kvitterat genom Fredrik F på pass av Tony. Segermålet slår Max in i 75:e på en målvaktsretur efter skott av Mohammed. Ingarö är nu ett slaget lag och Västerhaninge har bud på flera mål.

Starkt att vända matchen. Vi bevisar återigen att vi är svårslagna. Tre baljor i en halvlek mot Ingarö borta, respekt.
Stort plus till våra nyförvärv Mario och Mohammed. Nille bäst på plan. Max tvåmålsskytt seglar uppåt i skytteligan.